Søg på tradium.dk

Det økologiske køkken

Vil du vide mere om økologisk mad og anretninger til professionelt brug? Lær at klargøre, tilberede og anrette og prissætte økologiske retter på kurset om Det økologiske køkken.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

På kurset lærer du at bruge grundtilberedningsmetoderne på økologiske råvarer. Derudover lærer du både at anvende økologiske råvarer i det almindeligt forekommende repertoire og at udvise kreativitet i køkkenet.

Du lærer at tyde økologisk mærkning og producere på baggrund af økologisk teori og grundholdning. Efter kurset kan du desuden vurdere forskellene på økologiske og konventionelle råvarer.

Du får også viden om at fremstille retter i overensstemmelse med økologisk grundholdning, herunder holdning til ressourceforbrug, affaldshåndtering og forsyningssikkerhed.

Derudover kan du sammensætte dagsmenuer ud fra dagens tilbud, når du har gennemført kurset.

Målgruppe

Kurset henvender sig til personer, der arbejder eller gerne vil arbejde med tilberedning af mad og sammensætning af menuer til det økologiske køkken.

Eksamen

Faget slutter med en bedømmelse.

Varighed

5 dage





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset