Søg på tradium.dk

Praktikvejleder i hotel- og restaurationsbranchen

Lær at planlægge elevers praktikuddannelsesforløb som praktikvejleder inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Kokkestuderende laver salat
 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Dette kursus er målrettet dig, der beskæftiger dig som eller ønsker at arbejde som oplæringsansvarlig af elever.

Du lærer at planlægge elevernes praktikuddannelsesforløb. Dette sker bl.a. ved at arbejde med at synliggøre de faglige mål i uddannelsesbogen. Du kan efter kurset understøtte elevernes uddannelsesforløb med udgangspunkt i din virksomheds aktiviteter, så der sikres en faglig udvikling i forhold til praktik målene inden for uddannelser i hotel- og restaurationsbranchen.

Når du vejleder, vil du kunne tale med eleven om faglige emner i teoretiske og praktiske arbejdsfunktioner samt lære at give positiv feedback. Du vil kunne vejlede og støtte eleven med refleksion over de daglige opgaver. På den måde vil eleven udvikle viden, erfaringer, holdninger og håndværksmæssige kompetencer.

Efter kurset vil du kunne afholde professionelle elevsamtaler, der er anerkendende og udvikler elevens evner til at samarbejde.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset