Cookie- og privatlivspolitik

Når du besøger vores website, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Oplysningerne indsamles af forskellige cookies.

På tradium.dk sættes der cookies for at opdage fejl og uhensigtsmæssigheder på sitet, såsom døde links og tilgængelighedsfejl. Derudover sættes der cookies fra tredjepartsservices, som YouTube og Google til statistik og webanalyse, samt fra Facebook og LinkedIn i forbindelse med annoncering.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som fx virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter i forbindelse med fx statistik og annoncering.

Funktionalitet

Hjemmesiden bruger cookies til at fungere normalt og efter hensigten. Disse cookies kan også bruges til at huske dine præferencer (fx om du har accepteret cookies eller ej). Alle informationer er anonyme.

Statistik og webanalyse

Vi bruger cookies til statistik og webanalyse. Alle informationer er anonyme.

Til statistik og analyse sættes der cookies fra Google Analytics. Google Analytics sætter to typer cookies:

Annoncering

Vi bruger cookies til at kunne målrette vores annoncering på 3. partssider. Det kan fx være annoncer på Facebook, LinkedIn eller andre hjemmesider.

Tredjeparts services

Vi bruger også tredjeparts services fra fx YouTube, Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter og Google. Tredjepart modtager i den forbindelse information om din browser, IP-adresse og de sider, du besøger på tradium.dk. Er du samtidig med dit besøg logget ind på fx Google, kan disse data kobles med din profil på denne tjeneste. Dette ligger uden for vores kontrol og er derfor udelukkende et forhold mellem dig og tredjepart.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af den slags informationer. Det sker fx ved almindelig tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, øvrig brug af services eller tilmelder dig kursus.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, alder, uddannelsesretning og interesser. Det vil typisk være i forbindelse med kontakt til vejledningscenter, eller hvis du tilmelder dig arrangementer, deltager i undersøgelser eller lignende. Ingen persondata videregives eller sælges til tredjepart.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine tilmeldinger til kurser eller dine henvendelser til vejledere, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som fx at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om "Cookies" ovenfor. Oplysningerne anvendes til vores målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysningerne anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@tradium.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Tradium
Vester Allé 26
8900 Randers
T: +45 7011 1010
E: info@tradium.dk

Tradiums DPO kan kontaktes på dpo@itcn.dk eller telefon 7250 5999.

 

Denne cookie- og privatlivspolitik er baseret på anbefalingerne fra Minecookies.org.

 

Senest opdateret d. 25.05.2018