Søg på tradium.dk

Event

Åbent Hus i Randers

 
 
Udgivet 31. januar 2022
08
februar

Kl. 16-19

Er du i tvivl om dit uddannelsesvalg?

Tradium holder Åbent Hus, hvor du kan møde vejledere, undervisere og elever. Du kan høre om uddannelserne og blive klogere på dit valg for fremtiden.

Vi glæder os til at se dig.

 

Se program

Se video on-demand

Kontakt en vejleder

Begynd dit besøg hos os ved én af hovedindgangene på vores adresser. Her vil vejledere og elever modtage dig og hjælpe dig videre til de forskellige uddannelsesområder.

 

Adresser
 

Program

Mød vejlederne, elever og undervisere og hør om de forskellige uddannelser, når vi slår dørene op hos alle vores uddannelser i Randers.

Oplev, lyt og mærk efter

Se de arbejdende værksteder med robotter og 3D printer hos HTX, hvor du også kan høre om studieretningerne og tale med elever og vejledere.

Oplev studiemiljø og spændende præsentationer på HHX med oplæg ved rektor og studievejledere. Der vil desuden være stande med studieretningerne, og du kan møde elevguides og vejledere.

På Tradium Business kan du tale med vejledere og konsulenter og høre oplæg om uddannelserne. Hør om mulighederne med en erhvervsuddannelse i dag. Du kan besøge arbejdende værksteder med elever og undervisere, tale med elever og blive vist rundt på skolen.

Hos frisørerne kan du eksempelvis opleve eleverne i gang med specielle håropsætninger. Du kan også møde undervisere fra GF1 og høre, smage og dufte ved stande med uddannelserne kok, tjener og ernæringsassistent.

Besøg Fodterapeutskolen. Hør om uddannelsen og tal med underviserne.

Oplev desuden multihuset ToolBox'en på Vester Allé 26 med mulighed for fitness og e-sport.

Vi glæder os til at se dig.

Sted

HHX, Rådmands Boulevard 19

HTX, Vester Allé 26

Frisør, teknisk GF1, Hotel, køkken og restaurant (EUD og EUX), Vester Allé 26

Fodterapeutskolen, Vester Allé 26

Tekniske erhvervsuddannelser (EUD og EUX), Blommevej 40

Tradium Business (EUD og EUX), Minervavej 57

EUD10, Minervavej 57

ToolBox, Vester Allé 26

 
 
Aktiv 31 Video on-demand
 

Generelt


Nedenfor kan du finde videoer fra vores uddannelser, hvor du fx kan høre elever fortælle om deres oplevelser og valg. Du kan også finde rundvisninger på skolen mv.

Vælg uddannelsesområde ved at klikke på krydset nedenfor og åben for et univers af videoer med stemning og fortællinger fra uddannelserne.

 
 

EUD/EUX

 

EUD10