Søg på tradium.dk

Nyheder

Bliv afklaret om dit uddannelsesvalg

 
 

14. november 2018

Foto: Tradium slår dørene op til alle sine uddannelser i Randers og det er muligt at komme helt tæt på og opleve, lytte og mærke efter for at blive klædt på til at træffe sit valg om uddannelse.

Tirsdag den 20. november kl. 16-19 holder Tradium åbnet hus, hvor elever, vejledere og undervisere står klar til at fortælle om de forskellige uddannelser.

Oplev, lyt og mærk efter

Der bliver noget for alle sanser og en unik mulighed for at komme helt tæt på uddannelsesmiljøet.

På Vester Allé kan man deltage i indvielsen af den nye ToolBox - det nye studiemiljø for alle Tradium elever, hvor eleverne fx kan gå til e-sport og dyrke fitness. Her vil showdanseholdet Youth fra Lets Dance optræde i den nye sportshal. Man kan også få en rundvisning på Tradium College - det nye elevhotel, hvor eleverne kan bo i moderne og trygge rammer, mens de uddanner sig.

I Frisørafdelingen kan man opleve eleverne vise trendy klip i de nye frisørlokaler og for dem, der kommer i god tid, vil der også være en lille overraskelse fra vores sponsorer.

Man kan også opleve gastronomi på nært hold og høre om uddannelserne gastronom, tjener og ernæringsassistent.

På HTX kan man opleve de arbejdende værksteder med bl.a. robotter, laserskærer og 3D printer.

Hos HHX på Rådmandsboulevarden og Tradium Business på Minervavej kan man opleve studiemiljø og spændende præsentationer og høre om mulighederne for at rejse ud i verden under uddannelsen.

Hep på deltagene i Randersfinalen i Skills

På Blommevej er der mulighed for at høre om alle mulighederne med EUX og alle de tekniske erhvervsuddannelser samt om Tradiums nye lærepladsgaranti.

Det er også her, at alle er velkomne til at komme og heppe på deltagerne i den store Randers Finale i Skills Stafet. I uge 40 blev første del af Skills Stafetten for 8. klasser afholdt på Tradium. Her dystede 1125 elever fordelt på 375 hold i ni forskellige fagdiscipliner om at løse opgaverne på den hurtigste tid.

Fem hold løste opgaverne på de hurtigste tider. Disse fem hold er gået videre til den store Randersfinale.

  • Assentoftskolen
  • Forberedelsesskolen 8.B
  • Auning Skole 8.D
  • Hornslet Skole 8.A
  • Randers Realskole 8.F

I finalen skal eleverne dyste i fagene tømrer, murer, maler, auto, elektriker, smede og lager. Der bliver uddelt flotte præmier til de to bedste hold. Præmierne kan bruges af hele klassen og deres lærere.

De to bedste hold fra Randersfinalen og alle deres klassekammerater går videre til DM i Skills, hvor både æren og flotte præmier er på spil.

 

Yderligere oplysninger

Vejledningscentret
Teamleder - vejledningscentret
M  3058 8991    E  pdn@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig