Søg på tradium.dk

Nyheder

Elever laver fedt studiemiljø til næste hold

 
 

04. august 2017

Når næste hold elever på Tradiums Grundforløb 1 møder ind på mandag, kan de glæde sig til at tage en helt ny sansegårdhave i brug. Den er lavet af eleverne på det sidste hold.

Foto: En del af eleverne fra Tradiums GF1 hold, der har været med til at bygge den nye gårdhave, hvor der bl.a. er pallesofaer, som eleverne kan bruge, når de holder pause.

Jordbær, radisser, agurker, tomater, krydderurter og blomster blandet med samtalehuse og pallesofaer. Det er nogle af de ting, de nye elever kan opleve i den helt nyt gårdhave hos Tradium.

Eleverne på det sidste GF1 hold hos Tradium havde travlt op til ferien. De havde nemlig fået til opgave at lave et fedt studiemiljø til det næste hold elever, der begynder på mandag. Det er et rekordstort hold, nemlig 225 elever, der begynder deres erhvervsuddannelse hos Tradium.

For at de nye elever kan have et rart sted at holde pauser, er der blevet lavet en ny gårdhave, hvor der er noget for alle sanser. Der er plantet blomster, krydderurter og grøntsager, som eleverne kan dufte til og gå og spise af. Derudover har eleverne bygget samtalehuse, bænke og pallesofaer, så der er nogle gode steder at dyrke fællesskabet.

Alt er flytbart i den nye gårdhave, da alt er bygget på hjul. Så eleverne kan flytte rundt på tingene efter behov.

Cathrine Blittrup, der underviser på Grundforløb 1, fortæller, at eleverne har arbejdet med et meget stort engagement undervejs.

- Det har været en stor opgave for eleverne, da de selv har fundet på ideerne og selv har skulle opbygge det hele. De har lagt megen sjæl og kraft i det, da det var vigtigt for dem, at det både blev pænt og brugbart. Og så giver det mening at bygge noget, der skal bruges til noget, og som de kan se resultatet af. Nu er planen, at eleverne fremmover skal skiftes til at så og høste, så der hele tiden er noget, det næste hold kan få glæde af.

Yderligere oplysninger

 

GF1 - EUD/EUX
Lærer
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig