Søg på tradium.dk

Nyheder

Festlig dimission på Tradium Mariagerfjord

 
 

06. juli 2018

69 studenter på HHX og EUX blev dimitteret på Tradium Mariagerfjord. Høj faglighed og fredagscafeer har været et særlig kendetegn for årgangen.

Foto: Andreas Kornum Buus fik Tom Kristensens Fighterlegat på 3.000 kr.

Efter en lang eksamensperiode var der smittende glæde og lettelse hos studenterne, der blev lykønsket af rektor Anette Skovlykke Nielsen, der i sin tale lagde stor vægt på den rivende udvikling, studenterne har været igennem.

”Jeg har virkelig været glad for at se og opleve jeres rummelighed. I kan samarbejde og have det sjovt sammen på trods af forskelle i alder, erfaring og alle de andre forskelligheder i interesser og personlighed. Tak fordi I aldrig har skullet hævde jer over for andre klasser eller uddannelser her på skolen. Jeg er stolt af at kunne sige ude i byen, at vi har en skole helt uden hierarki og hakkeorden”.

I studenternes gymnasietid har de i den grad fået virkeligheden ind under huden. De har arbejdet med cases fra den virkelige verden, og ofte i et samarbejde med lokale virksomheder eksempelvis med Hobro IK om deres markedsføring, virksomhedssafari i kommunen og spændende virksomhedsbesøg så forskellige steder som Danish Crowns svineslagteri i Horsens og LEGO i Billund.

Årgangen er præget af nogle ambitiøse unge mennesker. Mange har taget ekstra fag ud over det, der ligger i ”grundpakken”. 72 % af HHX’erne har 5 A-niveau-fag, altså ét mere end de lovpligtige 4. Det har kostet flere timer på skemaet, mere svært stof, mange flere afleveringer og flere eksamener. Og yderligere 7 % har hele 6 A-niveau-fag.

EUX’erne har også leveret flotte præstationer. De tager både en erhvervsuddannelse OG en gymnasial uddannelse. Altså svendebrev og studentereksamen på fire år. Holdet er det tredje hold, Tradium Mariagerfjord dimitterer, så de er stadig blandt frontløberne.

En anden vigtig bedrift, som har præget årgangen, er, at de er den årgang, der har været mest foretagsom, når det kommer til at stable fester og fredagscaféer på benene. Eleverne har selv været med til at arrangere dem, så alle har kunnet hygge, danse, flirte og slukke tørsten adskillige fredage i dette skoleår. Festudvalget fik fribilletter til Ambufesten, doneret af Ambu-komiteen.

Rektor Anette Skovlykke sluttede af med at give studenterne et godt råd med på vejen. ”Tallet i huen siger noget om din arbejdsindsats og eksamenspræstation, men husk på at det siger ikke noget om, hvem du er. Din sande karakter er meget mere værd; din personlighed – særligt din moral, samvittighed og viljestyrke”.

Med den faglige ballast, som studenterne har fået med fra handelsgymnasiet og Business, er det oplagt, at mange går business-vejen, måske endda starter egen virksomhed. Giverne af årets legater er alle rollemodeller for det og de fleste af dem har endda gået på skolen. Det gælder Tom Kristensen, Tom Madsen, Carsten Brandt, Simon Falentin Olesen og Jacob Brauner. Tom Kristensen tog bankuddannelse, før han viede sit liv til motorsporten

Nikolaj Bossow Andersen fik Ejendomsmægler John Frandsens legat på 2.000 kr. for højeste HHX-gennemsnit

Ida Jakab Frederiksen fik DS Gruppens legat på 2.000 kr. for højeste EUX-gennemsnit

Andreas Kornum Buus fik Tom Kristensens Fighterlegat på 3.000 kr.

Cecilie Korsgaard Madsen fik Jutlander Banks legat på 2.000 kr. for at være en flittig, dygtig elev med lavt fravær.

Oliver Sandfeld Jensen fik Byflous legat på 2.000 kr. for at være en god kammerat med stort socialt engagement.

Erna Duratovic fik lærergruppens legat på 1.000 kr. for at være en elev, der har udviklet sig meget både fagligt og personligt.

 

Yderligere oplysninger

 

Chefgruppen
Afdelingschef
M  2554 9900    T  9657 0261    E  ani@tradium.dk
A  Kirketoften 7, 9500 Hobro
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig