Søg på tradium.dk

Nyheder

Min drøm er at blive afdelingsleder

 
 

07. januar 2019

Foto: Emma Djørup Hansen er elev i Ilva, Viborg og går på Tradium Mariagerfjord, hvor hun læser EUX.

”Jeg møder fra 10-19 hver dag og arbejder hver anden weekend. Jeg tænker ikke så meget over, at jeg er elev, for det føles som et almindeligt arbejde.” Emma er 21 år. Til sommer er hendes elevtid slut, og hun er færdiguddannet i EUX Business.

”Jeg har så mange brugbare fag med mig, når jeg går på arbejde, og jeg har dem i spil hele tiden. Jeg er også blevet meget klogere på mig selv og på mit samspil med andre mennesker.” For Emma har en EUX uddannelse været hendes mulighed for at arbejde med fagene på et niveau, der passede til hende. ”Jeg har været ambitiøs i klassen, og det har der heldigvis været opbakning til fra lærerne.”

Emmas drøm er at fortsætte sit arbejdsliv inden for boligbutiksbranchen. ”Jeg kan godt lide at have ansvar og indflydelse på tingene, og jeg synes det er fedt, at mine idéer bliver prøvet af her i butikken.” Emma ser sig selv med mere ansvar, når hun tænker frem i tiden, men hun ved også, at hun ikke vil stå med alt ansvar alene. ”Jeg er igennem nogle fag og kurser blevet klogere på min egen personlighed, og det skal man lære at handle ud fra. Jeg er for eksempel meget perfektionistisk, så jeg vil ikke kunne lede en virksomhed uden at kende til alle de små detaljer. Min drøm er at blive afdelingsleder, for så kan jeg stadig være med i de helt små beslutninger.”

”EUX er det rigtige for mig, fordi jeg kan connecte fagene med mit arbejde.”

 

Yderligere oplysninger

EUD/EUX Business
Uddannelsesleder
M  2620 5265    T  9657 0265    E  hp@tradium.dk
A  Kirketoften 7, 9500 Hobro
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig