Søg på tradium.dk

Nyheder

Ny energi til kontorfolk fra Verdo

 
 

30. juli 2018

Tradium er klar med masterchef til virksomheder, der vil have en sjov og lærerig teambuilding.

Foto: Anja Poulsen fra Tradium garanterer større arbejdsglæde og trivsel med det nye masterchefforløb, hvor alle typer af virksomheder kan deltage.

Teambuilding kan være en sjov og anderledes indgang til større arbejdsglæde og trivsel 18 kontorfolk ved Verdo i Randers plukker hvert andet år en dag ud af kalenderen til et personalearrangement.

Senest faldt valget på masterchef, som er teambuilding med gastronomisk afsæt ved Tradium i Randers, og i menuen indgik styrkelse af kommunikationen blandt de ansatte, der til dagligt er fordelt i tre kontorlokaler ved Verdo.

På udebane i forhold til vante roller

”Under forløbet på i alt seks timer skulle vi blandt andet samarbejde om at lave mad,” fortæller afregningskonsulent ved Verdo kundeservice, Lone Kjeldsen. ”Laks til forret og så svinekæber og is. At lave mad sammen med kollegaer stiller andre krav til samarbejdet end i hverdagen, og vi lærte nye sider om hinanden.”

Deltagerne begyndte med at få opskrifter udleveret og blev så delt ind i tre hold, der hver især fordelte opgaverne og fik det til at passe med tidsplanen. Og der skulle selvfølgelig også dækkes bord.

”Man indgik i nogle roller som til dagligt, men samtidig var vi alle lidt på udebane i forhold til vores vante roller med hver vores specialer på jobbet.” Mens hovedretten skulle laves efter en færdig opskrift, var der til forretten en række ingredienser at vælge imellem.

”Bedst som vi var i gang på holdene, fik nogle så besked om at bytte hold, og med den slags forhindringer undervejs måtte der pludselig tænkes anderledes.” Det gav noget at snakke om både under madlavningen og over middagen bagefter. ”Der var alvor bag, men det var på en rigtig sjov måde. Jeg er helt sikkert klar til en ny omgang med tre nye retter, hvis jeg får muligheden,” siger Lone om arrangementet den dag, hvor hun i øvrigt også blev farmor.

Individuelle arrangementer

Efter at have hørt under Teknisk Skole i Silkeborg kom Hotel, køkken og restaurant i august 2017 ind under Tradium i Randers. ”Vi er stadig ved at finde vores egne ben at stå på,” fortæller virksomhedskonsulent hos Tradium, Anja Poulsen. ”Det skal forstås på den måde, at vi på mange områder fortsætter som hidtil, og at der også er noget, vi gør lidt anderledes, og at vi eksempelvis nu arrangerer teambuilding med mad og kommunikation.”

Om man blot ønsker en anderledes oplevelse end et traditionelt besøg på en restaurant, eller man har udfordringer til bearbejdning, så har Tradium mod på at løfte opgaven. ”Vi strikker individuelle arrangementer sammen efter ønske, og det kan lige så godt være til medlemmerne af en handelsstandsforening som til medarbejderne i en virksomhed.”

Alt efter oplægget kan deltagerne udfordres på forskellig vis under arrangementet. ”Vi kan også tage udgangspunkt i bålmad, og skal der overnatning med i en skov eller på værelser, finder vi også en løsning på det. Ud over selvfølgelig den gode mad i gastronomiske rammer sammen med en dygtig gastronom og en underviser i kommunikation, lægger vi stor vægt på respekt og tillid til den enkelte. Forskellighed giver styrke, og det bruger vi til at fremme den positive tankegang blandt deltagerne”, slutter Anja.

 

Yderligere oplysninger

Virksomhedskonsulenter
Virksomhedskonsulent
M  4188 0086    E  apo@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig