Søg på tradium.dk

Nyheder

Nye elever sprang ud i nye fællesskaber

 
 

22. september 2017

De nye 1.g´ere fra Tradium Mariagerfjord udforskede Mariager Fjord fra søsiden og satte samtidig kursen mod en fremtid med ny viden og venner.

Foto: Kamilla Ladefoged Rasmussen sprang både ud i nye venskaber og i Mariager Fjord, da alle 1.G´ere var på teambuilding.

”Det har været fedt at være sammen på en anden måde, og jeg har allerede lært en masse nye godt at kende”, fortæller Kamilla Ladefoged Rasmussen, der er 16 år og bor i Mariager. Hun er sammen med Mikkel Carøe Sørensen en af de nye 1.g´ere, der netop er begyndt på HHX på Tradium Mariagerfjord og har været på teambuilding med resten af holdet, hvor der blev hygget, klatret, spillet skovstratego og badet fra den tomastede galease Agape på en sejltur fra Mariager til Hobro.

 ”Jeg blev positiv overrasket over turen, og den var et godt afbræk fra skoledagen. Jeg er rigtig glad for at være begyndt på Tradium Mariagerfjord, netop fordi der er et større fællesskab. Alle taler med alle, også på tværs af klasserne. Vi bliver ikke set ned på, fordi vi er 1.g´ere, jeg oplever at 2. og 3. g´erne gerne vil hjælpe os nye godt i gang”, siger Mikkel Carøe Sørensen, der også er 16 år og fra Hobro. ”Vi har både fredagscafeudvalg og elevfestudvalg, og det betyder, at vi hurtigt kan få arrangeret noget, og at det er let at blive hørt, hvis man har en god ide”.

Fag kan bruges med det samme

De to nye elever finder det vigtigt at være godt faldet til i deres nye studieliv, da netop valg af studie kan være svært. De er begge blevet bekræftet i, at de har valgt rigtigt.

 ”Jeg er vild med økonomi og glad for at slippe for de mere bløde fag, som man måske ikke direkte kan bruge til noget. Og så undgår jeg at skulle læse ekstra bagefter, fordi der er noget jeg mangler, forklarer Mikkel Carøe Sørensen.

 ”Jeg synes, det er fedt at få nye fag, så studielivet ikke bliver en kopi af folkeskolen. Her kan vi bruge det, vi lærer med det samme, derfor føler jeg, at jeg undgår at spilde tiden, fortæller Kamilla Ladefoged Rasmussen om baggrunden for sit valg af studie.

Rektor Anette Skovlykke glæder sig over, at de nye elever er faldet godt til. ”Vi tror meget på, at vi både skal udvikle det faglige og fællesskaberne”. Hun var selv med på teambuildingen, da hun lægger vægt på at kende alle eleverne.


Yderligere oplysninger

 

,
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig