Søg på tradium.dk

Nyheder

Randers Affaldsterminal vinder pris – Tradium har efteruddannet

 
 

07. december 2017

32 medarbejdere fra Randers Affaldsterminal har det seneste år været igennem et intensivt efteruddannelsesforløb på Tradium. I går blev Randers Affaldsterminal så hædret for deres fokus på efteruddannelse med VEU-Center Midtøst’s efteruddannelsespris.

 

Danskundervisning, IT-undervisning, samarbejdskultur og konflikthåndtering. Det var nogle af temaerne i det efteruddannelsesforløb, som 32 medarbejdere ved Randers Affaldsterminal netop har gennemført hos Tradium.

”Jeg har set en kæmpe udvikling hos dem. Flere var meget forbeholden overfor forløbet med efteruddannelse. Men efter de kom i gang og fandt ud af, at de faktisk kunne bruge det i praksis, og de lærte hinandens styrker og svagheder at kende, synes jeg virkelig, at de har rykket sig,” fortæller Tradiums virksomhedskonsulent Bente Hedegaard og fortsætter:

”Nu er de virkelig klar på mere efteruddannelse.”

Hædret med Efteruddannelsesprisen
Onsdag d. 6 december fik Randers Affaldsterminal så anerkendelse for deres fokus på efteruddannelse.

Her vandt de VEU-Center MidtØst’s Efteruddannelsesprisen.

”De har gjort en fantastisk indsats. De har løftet arbejdspladsens kompetencer samlet set, så de kan servicere borgerne bedst muligt. Randers Affaldsterminal er det gode eksempel på et skarpt fokus på efteruddannelse og sammenhæng mellem virksomhedens udviklingsmål og efteruddannelse. Derfor har vi givet dem prisen,” fortæller Gert Ringgaard, formand for VEU-Center MidtØst og fortsætter:

”I har gjort noget. Det mangler i mange andre virksomheder. De kan virkelig lade sig inspirere af jer. I er det gode eksempel.”

Driftsleder: Efteruddannelse giver trivsel og kvalitet
Og den anerkendelse falder da også i god jord hos driftslederen på Randers Affaldsterminal.

”Vi er super glade og meget stolte over prisen. Kan vi klæde medarbejderne bedre på til at løse deres opgaver, så tror jeg også på, at de trives bedre i dagligdagen. Det er det, som skal til for, at vi kan løse vores kerneopgaver,” siger driftsleder Allan Asp Poulsen hos Randers Affaldsterminal.

I alt 11 virksomheder var indstillet til prisen. Randers Affaldsterminal er nu nomineret til en landsdækkende uddannelsespris sammen med de lokale vindere fra landets øvrige 12 VEU-centre.

Et kæmpe fremskridt:
Jan Skjødt har været ansat på Randers Affaldsterminal de seneste 12 år. Når han ser tilbage på det seneste år, er konklusionen klar.

”Det har været et kæmpe fremskridt sidste år,” fortæller Jan Skjødt, som er tillidsmand på Randers Affaldsterminal.

Efteruddannelsesforløbet har også haft personlig betydning for ham. I sommers startede han nemlig på Tradiums uddannelse til industrioperatør.

”Jeg tror, at jeg med en uddannelse som industrioperatør får bedre forudsætninger for at komme med ideer til at optimere hverdagen,” fortæller han.

Og så er der en anden sidegevinst.

”Nu har jeg været 40 år på arbejdsmarkedet, og det kan jeg godt mærke på min krop. Med uddannelsen har jeg også bedre forudsætninger for at få job et andet sted.”

Virksomhedskonsulenter
Virksomhedskonsulent
M  4188 0058    E  behe@tradium.dk
A  Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig