Søg på tradium.dk

Nyheder

Rekordstort hold handelsstudenter dimitteret

 
 

04. juli 2018

Der var et hav af blå-hvide huer og internationale huer med flag, da Tradium Handelsgymnasiet holdt translokation for årets studenter. Alle 289 studenter bestod, og årgangen er den største gymnasieårgang i hele Randers og den største i Handelsgymnasiets historie.

Foto: Frederik Boldrup Schurmann og Marlene Roed Nielsen bekranser "konen med æggene" i Hovmeden. (Foto: Jakob Lerche)

”I har fået venner og uddannelse for livet. I er blevet en del af et stærkt fællesskab, og det fællesskab kan åbne den næste dør, til uddannelse og job, til at udvikle en god ide, eller til at åbne en virksomhed”. Sådan bød Lars Michael Madsen, direktør på Tradium, velkommen til det rekord store antal studenter fra handelsgymnasiet.

Rektor på Tradium Handelsgymnasiet, Dorte Wettergreen Mulvad, slog i sin tale fast, at det er en helt særlig årgang, der nu dimitterer. ”Udover at være den største årgang, har I også præsteret at få et højere gennemsnit end årgangen sidste år. Derudover har der i løbet af de tre år været to Danmarksmestre i spansk, mange repræsentanter i udlandet og deltagelse i mange konkurrencer, hvor jeres viden og ideer er blevet sat i spil. Alle 12 klasser har sat sit præg på skolen, og været gode til at bakke hinanden op”, sagde Dorte Wettergreen Mulvad.

Musikken, der sluttede årets translokation af, passede til resultatet af de tre års gymnasietid. Det var nemlig melodien ”That´s what friends are for”. Det var med til at understrege budskabet i Trine Brüner Kristensens studentertale, der fremhævede, at studenterne har fået venner for livet og med den blå hue har fået billetten til fremtiden.

Studenterne blev sendt videre til en spændende fremtid ved at danse om ”konen med æggene”, der er et symbol på handel og både rummer læring om forretningsplaner, virksomhedsøkonomi, innovation, og iværksætteri og dermed rummer essensen af de tre års studietid. 

Flittige legatmodtagere

Randers erhvervsliv gav en række flotte legater for særlige indsatser. Karen Smed fra Houmedeforeningen overrakte prisen til årets student, som har den højeste gennemsnit, en statuette af Konen med æggene, sponsoreret af Kiosk Prima i Houmeden. Det blev Marlene Roed Nielsen, fra den engelsksprogede studieretning 3.gs, der fik gennemsnittet 12,3 – 12 i alle eksamener igennem 3 år.

Frederik Boldrup Schurmann fik Sparekassen Kronjyllands legat for at have gjort det ekstraordinært godt, og både repræsentere menneskelighed og faglighed, stort overskud, flid, nysgerrighed, pli og ydmyghed.

Mathias Kahr Hjortshøj Rasmussen fik Jyske Banks udviklingspris for at vise en personlig og faglig udvikling, der aldrig er set før i gymnasiets historie. Han har fået valuta for sin store indsats, der gælder alle tre år og alle fag.

Camilla Spanggaard Bach fik det nystiftede legat fra Arena Randers. Hun går på Sport Leadership og er med til at vise, hvordan idræt kan være med til at løfte det hele menneske, og hvordan idræt og uddannelse kan gå hånd i hånd.

Jakob Skjerning Johansen fik årets innovationslegat af apoteker Bjørn Thorbjørner, for at være en elev, der altid er velforberedt, har masser af ideer og allerede har udviklet et produkt.

Julie Ringsted Nørrelund fik Martin Pedersens mindelegat til at rejse ud i et PIU forløb (Praktik i udlandet)

Lucas Diamante Mikkelsen fik legat for bedste tilstedeværelse med et flot fremmøde på 99,7 % af tiden i 1.g og 100 % i 2.g og 3.g. Det flotte fremmøde gav ham årgangens tredje højeste gennemsnit.

Derudover blev der hyldet en klasserepræsentant fra hver klasse, der har gjort en særlig indsats, en blanding af gode resultater, arbejdsindsats, samt god og positiv indflydelse på dagligdagen i klassen

 

Klasserepræsentanter:

3.a Marketing

Morten Puggaard Hansen

3.b Innovation

Oliver Møllegaard

3.c Innovation

Jeppe Stilling Børglum

3.d International marketing

Emma Sandballe

3.e ElitesportsCollege

Mathilde Brødløs Johansen

3.f Marketing

Johanne Larsen

3.gs Global Studies (engelsksproget)

Alexander Thougaard Domino

3.i International Studieretning

Anna Rosborg Møller

3.s Sport Leadership

Andreas Hermansen

3.x Økonomi Finans

Amalie Thorvald

3.y Økonomi Finans

Trine Brüner Kristensen

3.z Samfundsøkonomi

Katrine E. Andresen Bech


Yderligere oplysninger

,
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig