Søg på tradium.dk

Nyheder

Tilmeldingsdage på Tradium

 
 

21. februar 2018

Fristen for at tilmelde sig en ungdomsuddannelse nærmer sig. Få hjælp med tilmeldingen.

Foto: Pernille Dyrmose Nielsen glæder sig til at guide unge om valget af uddannelse og frem til 1. marts er der tilmeldingsdage, hvor alle kan få hjælp med tilmeldingen.

Fristen for at tilmelde sig en ungdomsuddannelse nærmer sig. Hos Tradiums vejledningscenter er der hver dag frem til 1. marts tilmeldingsdage, hvor alle kan få hjælp og rådgivning med tilmeldingen.

”Der kan være mange spørgsmål, når de unge skal træffe valget om, hvor fremtiden skal starte. Derudover kan der være nogle, der har brug for hjælp til det praktiske med tilmeldingen til uddannelsen. Derfor holder vi tilmeldingsdage på alle hverdage frem til 1. marts”, fortæller Pernille Dyrmose Nielsen, der er teamleder i Tradiums Vejledningscenter på Vester Allé.  

”Det eneste, de unge mennesker skal medbringe, er deres NemID, så hjælper vi med resten. Ja, det er også ok at tage sine forældre med, siger Pernille.

Hos Tradiums Vejledningscenter sidder vejlederne klar med professionel og personlig vejledning og kan hjælpe med tilmelding til alle erhvervsuddannelserne, HHX, HTX og EUX. Åbningstiderne er:

Mandag kl. 11.00 – 15.00
Tirsdag kl. 10.00 – 15.00
Onsdag kl. 10.00 – 15.00
Torsdag kl. 10.00 – 15.00
Fredag kl. 10.00 – 13.00

Det er også muligt at booke en tid uden for åbningstiderne ved at ringe på 8710 0401

 

Yderligere oplysninger

,
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig