Søg på tradium.dk

Nyheder

Tradium Talentcollege styrker Randers som stærk uddannelsesby

 
 

05. oktober 2017

Det første synlige bevis på, at Tradium er gået i gang med byggeriet af Talent College skete i dag med første spadestik.

Foto: Borgmester, Claus Omann Jensen, og Bestyrelsesformand på Tradum, Søren Sørensen, tog i fællesskab første spadestik på Tradium Talent College.

”Det er både en stor dag for Tradium og for byen”. Sådan indledte Borgmester Claus Omann Jensen sin tale i forbindelse med første spadestik til Tradium Talentcollege på Vester Allé.

Han uddybede med at fortælle, at det er en stor dag for Tradium, fordi et attraktivt elevhotel, kan styrke tilknytningen til studiemiljøet for de unge, der skal bo her, og give dem de bedste rammer omkring deres uddannelsesforløb. Men det er også en stor dag for Randers by. Et levende studiemiljø kan nemlig tiltrække flere unge. Med elevhotellets centrale placering i byen, vil de unge kunne opleve Randers på nærmeste hold og blive en del af bybilledet. Måske kan opholdet og indblikket i alle de muligheder, Randers har at byde på, være dét, der giver de unge lyst til at blive længere, komme tilbage og måske slå sig ned. På samme måde kan det give dem lyst til at anbefale byen til deres bekendte. Tradium Talent College kan på den måde være med til at understøtte, at Randers står stærkt som uddannelsesby, der er kendt for gode ungdomsuddannelser.

Et studiemiljø, hvor det er let at få viden og venner

Lars Michael Madsen, der er direktør på Tradium, fortalte om, at han har stor forståelse for de unges forældre, der måske står lidt beklemte i døren og kigger efter deres søn eller datter, når de drager mod vores by for at uddanne sig, langt væk fra den sædvanlige trygge base.

Måske kilder det også i maven på de unge mennesker, hvoraf nogle prøver at flytte hjemmefra i perioder for første gang. Derfor er det vigtigt at kunne tilbyde et trygt studiemiljø, hvor det er muligt at blive inspireret til at få ny viden og nye venner.

Det er rådgivende ingeniør Jakob Keller og Brian Andersen fra Randers Arkitekten, der har omsat Tradiums tanker til tegninger, mens det er Jorton, der har fået overdraget opgaven med at gøre tegningerne til virkelighed.

Undervejs har elever, virksomheder, medarbejdere og ledere været med til at give input til, hvordan Talent college skal se ud. 

Fakta

Det nye elevhotel får navnet Tradium Talent College og får 60 to-personers værelser samt flere fællesrum. Det bliver på 2400 m2 og i tre etager. Det skal være færdigt i august 2018 og bliver en del af det nuværende campus på Vester Alle i Randers.

Se plancher om projektet:

Talent College

 

Yderligere oplysninger

 

Direktion
Adm. direktør/CEO
M  2141 6848    T  8710 0423    E  lmm@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret om små og store begivenheder hos Tradium.

Tilmeld dig