Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Danske tapas

Lær at lave lækre tapas med inspiration fra det danske køkken og med brug af danske råvarer.

Tapas stammer fra det spanske køkken og bliver i dag i høj grad lavet med inspiration fra mange forskellige køkkener. Kom på kursus og lær at lave tapas inspireret af det danske køkken med sæsonens danske råvarer. Du lærer at lave nye og spændende tapas, der udvikler og forfiner gæsternes oplevelse af måltidet ved at anvende sensoriske redskaber som fx smag, duft og anretning.

Formål

Du kan komponere tapasretter, der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas. Du kan planlægge og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger og anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen. Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

KOMMENDE DATOER
22.04.2024

Målgruppe

Medarbejdere, der arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Varighed

2dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Vester Allé 26, 8900 Randers C

Yderligere information

Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk

200424

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
48835 Danske tapas 2 dage
200424