Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Reduktion af madspild 1

Lær at planlægge og producere mad med fokus på reduktion af madspild i køkkenet.

Indhold

Lær at planlægge og producere måltider, hvor du bruger din viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion. Du kan desuden til bæredygtig bortskaffelse af madaffald i forbindelse med produktion af mad. Derudover kan du samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

KOMMENDE DATOER
29.09.2025

Målgruppe

Alle voksne som tilhører AMU-målgruppen. (se www.tradium.dk)

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig eksamen til uddannelsen.

Varighed

2dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Vester Allé 26, 8900 Randers C

Yderligere information

Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk

020525

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
20883 Reduktion af madspild 1 2 dage
020525