Lær at planlægge og producere måltider, hvor du bruger din viden om madspild gennem alle arbejdsprocesser i en madproduktion. Du kan desuden til bæredygtig bortskaffelse af madaffald i forbindelse med produktion af mad. Derudover kan du samarbejde om forebyggelse af madspild i madproduktionen.
Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.
KOMMENDE DATOER |
---|
29.09.2025 |
Alle voksne som tilhører AMU-målgruppen. (se www.tradium.dk)
Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.
Der er en skriftlig eksamen til uddannelsen.
2dage
Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk
NUMMER | KURSUS NAVN | VARIGHED |
---|---|---|
20883 | Reduktion af madspild 1 | 2 dage |