Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Det klimavenlige køkken

Kom på kursus, hvor du lærer at udvikle og fremstille klimavenligt mad. Klimavenligt mad, hvor du lærer at lave med ud fra hensyn til miljø, klima og sæsonvarer.

Indhold

Efter kurset kan du udvikle og fremstille klimavenligt mad baseret på hensyntagen til miljø- og klimaforhold og sæsonvarer, kendskab til madtraditioner og madkultur. Du kan anvende viden om økonomisk bæredygtighed og kundegrupper ved udvikling af koncepter for klimavenlig mad.

Formål

Du opnår viden om:

  • Rentable koncepter for klimavenlig mad
  • Lokale råvarer og indkøb baseret på bæredygtighed

Du kan anvende den opnåede viden til at:

  • Udvikle og fremstille klimavenlig mad
  • Fremstille mad af lokale råvarer og råvarer i sæson
  • Udvikle koncepter for klimavenlig mad baseret på økonomisk bæredygtighed
KOMMENDE DATOER
28.10.2024
07.04.2025

Målgruppe

Kurset retter sig imod faglærte og personer med tilsvarende kompetencer, der arbejder med madfremstilling/ produktion i restaurant, kantine, café, større køkkener samt cateringen m.m.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Varighed

2dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Vester Allé 26, 8900 Randers C

Yderligere information

Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk

290424

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
49852 Det klimavenlige køkken 2 dage
290424