Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Mad til vegetarer og veganere

Lær at planlægge og tilberede lækker mad til vegetarer og veganere, hvor du bruger din nye viden fra kurset om vegetarisk og vegansk kost.

Indhold

Efter kurset kan du bruge din viden om vegetarisk kost til at planlægge og fremstille mad til vegetarer og veganere. En kost, der lever op til anbefalingerne for normalkost.

Du lærer at tilberede frugt, grøntsager og bælgfrugter til forskellige former for kolde og varme retter. Du lærer desuden at anrette og præsentere vegetariske og veganske retter, brugerne får en god sensorisk oplevelse.

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Varighed

3 dage

KOMMENDE DATOER
06.10.2025

Målgruppe

Alle voksne som tilhører AMU-målgruppen. (se www.tradium.dk)

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig eksamen til uddannelsen.

Varighed

3dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Vester Allé 26, 8900 Randers C

Yderligere information

Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk

020525

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
20866 Mad til vegetarer og veganere 1 3 dage
020525