Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Kalkulation i køkkenet - trin 1

Lær at kalkulere kostpris og udarbejde prisoverslag på enkeltretter.

Formål

Efter kurset kan du kalkulere kostpris ud fra viden om mængder og svindprocenter. Du lærer at udarbejde prisoverslag på enkeltretter ud fra passende dækningsbidrag. Derudover lærer du at vurdere en dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud. Du vil også lære at anvende regneark til beregning af madretters kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag.

KOMMENDE DATOER
16.09.2024
24.02.2025

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Varighed

2dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Vester Allé 26, 8900 Randers C

Yderligere information

Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk

180424

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
48822 Kalkulation i køkkenet - trin 1 2 dage
180424