Efter kurset kan du kalkulere kostpris ud fra viden om mængder og svindprocenter. Du lærer at udarbejde prisoverslag på enkeltretter ud fra passende dækningsbidrag. Derudover lærer du at vurdere en dækningsgrad og hvordan en merproduktion påvirker det forventede overskud. Du vil også lære at anvende regneark til beregning af madretters kostpris, brutto- og nettosalgspris samt dækningsbidrag.
KOMMENDE DATOER |
---|
15.09.2025 |
Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.
Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.
1dag
Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk
NUMMER | KURSUS NAVN | VARIGHED |
---|---|---|
20848 | Kalkulation i køkkenet - trin 1 | 1 dag |