Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Trend damemode

Kom og bliv inspireret i dameklip. Vores dygtige undervisere giver dig et bud på, hvordan du kreativt kan gå i detaljer, når du arbejder med en frisure.

Som kreativ sjæl skal man inspireres, og hos os får du muligheden for at arbejde i detaljer og udvikle dig, så du kan tilbyde dine kunder den bedste service.

Vores dygtige undervisere vil gå i detaljer med form og klædelighed, og sammen fordyber vi os i de forskellige teknikker. Du bliver guidet igennem dagen, hvor du får mulighed for at fordybe dig og arbejde detaljeret med din egen model.

Du vil arbejde i lyse og store lokaler, som indbyder til ro og kreativ udvikling.

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen er rettet mod frisører.

Mål

Efter kurset har du viden om de nyeste hårtrends inden for damemode og kan vejlede kunderne i forhold de nye trends. Du lærer at arbejde bevidst med, hvordan arbejdets indretning og organisering påvirker det stående og gående arbejde samt hvordan ensidigt, gentaget arbejde påvirker kroppen på kortere og længere sigt.

Du lærer at anvende din viden ved planlægning og udførelse af:

  • Klipning
  • Coloration
  • Struktur/permanent
  • Styling

Du lærer desuden at tage hensyn til kundens hårkvalitet, hovedform, ansigtsform, kropsbygning, kundetype og alder ved klipningen. Derudover kan du kombinere forskellige teknikker samt vælge og anvende de korrekte værktøjer.

 

KOMMENDE DATOER

Målgruppe

Deltagerbetingelser

Eksamen

Ingen eksamen

Varighed

3dage

Undervisningstid

Kursussted

Vester Allé 26, 8900 Randers C

Yderligere information

Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk

081223

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
49000 Trend herre/damemode 3 dage
081223