Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Byggepladser: Midlertidige El-installationer

Lær om midlertidige el-installationer på byggepladser.

Indhold

På dette kursus lærer du om midlertidige elinstallationer på byggepladser. I kurset introduceres du til emnet og gennemgår lovgrundlag og ansvarsfordeling, før du videre lærer om opbygning af den midlertidige installation, herunder hvilke krav der er til byggepladstavler, til beskyttelse, selektivitet, mærkning og lignende.

Du lærer også om brug af den midlertidige installation, hvilket eksempelvis omfatter krav til tilsluttet materiel, ledningssystemer og lysbehov samt hvad du som almindelig bruger må med installationen.

Slutteligt lærer du om mekanisk påvirkning af installationen og beskyttelse af kabler og udstyr samt kontrol af installationen, herunder det, der kaldes ”Verifikation”.

Når du har gennemført kurset, har du fået viden om regler og krav til installationer, du ved hvem der har hvilket ansvar og hvad der eksempelvis kun må udføres af en autoriseret elinstallatør. Du er også i stand til at vurdere, om en midlertidig elinstallation ser ud til at leve op til gældende regler og krav.

 

KOMMENDE DATOER

Målgruppe

For folk, der skal arbejde med midlertidige el-installationer.

Deltagerbetingelser

Online

Eksamen

Uddannelsesbevis

Varighed

Variabel

Undervisningstid

Online

Kursussted

Online

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

200424