Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Varmt arbejde - online

Brandforanstaltninger ved gnistproducerende værktøj (også kaldet "Varmt Arbejde" kursus).

Indhold

Deltageren kan vurdere de mulige farer og de sikkerhedsforanstaltninger, der skal tages ved udførelse af varmt arbejde, som omfatter udførelse af bygningsopgaver med maskiner og værktøj, som afgiver gnister eller varme, som kan foranledige brand på arbejdsstedet. Deltageren kan udføre varmt arbejde med gnistproducerende værktøj som skærebrændere, vinkelsliber, loddeværktøj, eller varmluftpistol, brandteknisk korrekt. Deltageren kan udføre nødvendige brandtekniske forholdsregler inden arbejdet påbegyndes, foretage indretning af arbejdspladsen og træffe forholdsregler under arbejdet som tilgodeser brandsikkerheden, samt kan udføre de brandtekniske regler som gælder ved arbejdes afslutning. Deltagerne kan foretage brandslukning på arbejdspladsen.

Kurset gennemføres i overensstemmelse med anbefalingerne i DBI Vejledning 10, del 1, 2 og 3.

 

Du kan gennemføre kurset med en høj grad af fleksibilitet,

  • når det passer dig
  • i dit eget tempo
  • på PC, Mac, tablets og smartphones.

Bemærk venligst: På dette specifikke kursus kan du tilkøbe et certifikat som plastkort, EFTER at du har gennemført kurset. 

KOMMENDE DATOER

Målgruppe

For medarbejdere, der skal lære at vurdere og udføre varmt arbejde.

Deltagerbetingelser

Online

Eksamen

Uddannelsesbevis.

Varighed

Variabel

Undervisningstid

Bemærk, at dette kursus omfatter praktiske øvelser, som I selv gennemfører ude på virksomheden som såkaldt "praksisnær undervisning". Et modul i kurset forklarer, hvordan I gør dette. Statistikker viser, at kursister gennemfører dette kursus på cirka 4 timer (+/- 30 minutter afhængig af hvor hurtig du er til at gennemgå modulerne).

Kursussted

Online

Yderligere information

Kontakt AMU kundeservice på tlf.: 70 11 10 10 eller amu-service@tradium.dk for at høre mere

240424