Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

El/hybrid køretøjer og køretøjsmodeller

Lær at tilrettelægge og udføre korrekt arbejde på eldrevne/hybride køretøjer. Få viden om relevant dokumentation og planlægning af arbejde på bilerne.

Kurset er modul et ud af fire moduler.

Indhold

På kurset lærer du at tilrettelægge og udføre sikkerhedsmæssigt korrekt arbejde på eldrevne / hybride køretøjer. Du kan efterfølgende selvstændigt udføre arbejdsopgaver på eller i nærheden af spændingsløse  / spændingsførende elektriske systemer. Du lærer at vurdere de sikkerhedsmæssige aspekter samt anvende, kontrollere og vedligeholde sikkerhedsværktøjer samt personlige værnemidler korrekt (under gældende standarder EN60900). Du opnår et grundlæggende kendskab til relevant førstehjælp i relation til forekommende skader under arbejde på eldrevne / hybride køretøjer. Du opnår grundlæggende indsigt i principiel opbygning af eldrevne / hybride køretøjer. Derudover lærer du at navigere i relevant dokumentation tilhørende en eller flere køretøjsmodeller og du lærer at tilrettelægge og udføre korrekt håndtering og servicering af køretøjet på baggrund af dokumentationen.

Efter kurset kan du vurdere køretøjets mekaniske og elektriske opbygning og herunder planlægge og udføre mindre indgreb på fx el systemet, karrosseri, styreværktøj og undervogn, bremser eller drivlinje. Du lærer at anvende tester til kontrol og servicering af køretøjets elektroniske systemer som fx karrossericomputer, motorstyring, ABS, servostyring, infotainment, klimastyring eller canbus netværk.

Tilmelding foregår pr. tlf. til Vibeke Nansen tlf 8711 8513

Tradium udbyder dette kursus i samarbejde med CELF.

KOMMENDE DATOER
16.09.2024
21.10.2024

Målgruppe

Uddannelsen retter sig primært mod mekanikere eller personer med tilsvarende kvalifikationer, der arbejder eller ønsker at arbejde med service og reparation af personbiler eller lastvogne.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen.

Varighed

3dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Jomfruløkken 27, 8930 Randers NØ

Yderligere information

Vibeke Brønshøj Nansen
Kursussekretær
tlf.: +4587118513
Email: vn@tradium.dk

130624

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
42870 Sikkerhedshåndtering af eldrevne/hybrid køretøjer 1 dag
47599 Introduktion af køretøjsmodeller 2 dage
130624