Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Højvolt-batteriteknologi i el-hybride køretøjer

Få kendskab til sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde i højspændingsbatteripakke.

Kurset er modul tre ud af fire moduler.

Indhold

På kurset får du kendskab til sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde i højspændingspakke, på højspændingskomponenter under spænding, herunder brug af værnemidler og specialværktøj.

Du får indgående kendskab til indbyggede sikkerhedsforanstaltninger i HV batteripakke. Du lærer også om højspændingsbatteriets opbygning samt forskellige batteriteknologier i el/hybride køretøjer. Du får en forståelse for højspændingsbatteriers ladestrategi og cellebalancering i batterimoduler.

Efter kurset kan du kontrollere og vurdere højspændingsbatteriets interne komponenter med diagnosetester, samt fejlsøge med relevant måleudstyr. Du kan også selvstændigt udskifte udvalgte komponenter i højspændingsbatteripakke i forhold til fabrikantens forskrifter.

Tilmelding foregår pr. tlf. til Vibeke Nansen tlf 8711 8513

Tradium udbyder dette kursus i samarbejde med CELF.

KOMMENDE DATOER
17.06.2024
05.08.2024

Målgruppe

Kurset retter sig mod mekanikere eller andre med tilsvarende kompetencer, der arbejder med service og reparation af køretøjer. Det anbefales, at deltageren i forvejen har gennemført og bestået AMU-kurset 42870 Sikkerhedshåndtering af el/hybriddrevne køretøjer, samt AMU-kurset 42871 Eldrevne/hybride køretøjer, opbygning og service.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen.

Varighed

3dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Jomfruløkken 27, 8930 Randers NØ

Yderligere information

Vibeke Brønshøj Nansen
Kursussekretær
tlf.: +4587118513
Email: vn@tradium.dk

250424

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
49819 Højvolt-batteriteknologi i El-Hybride køretøjer 3 dage
250424