Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Varmepumpeteknologi på el-hybride køretøjer

Få kendskab til varmepumpeteknologi i el / hybride køretøjer og få indsigt i højvoltskompressorens opbygning og virkemåde.

Kurset er modul fire ud af fire moduler.

Indhold

På kurset lærer du om varmepumpeteknologi i el / hybride køretøjer. Samtidig får du indsigt i højvoltskompressorens opbygning og virkemåde samt de sikkerhedsmæssige aspekter ved arbejde på højspændingskomponenter.

Du får en forståelse for funktionsprincipper og virkemåde, herunder køle- og varmefunktioner i HV-systemet. Du lærer at kontrollere fejlkoder og vurdere relevante parametre med diagnosetester. Derudover bliver du i stand til at udføre en simpel kontrol, servicering og fejlfinding med A/C fyldestation, herunder valg af korrekt olietype ifølge fabrikantens forskrifter.

Tilmelding foregår pr. tlf. til Vibeke Nansen tlf 8711 8513

Tradium udbyder dette kursus i samarbejde med CELF.

KOMMENDE DATOER
07.10.2024
25.11.2024

Målgruppe

Kurset retter sig mod mekanikere eller andre med tilsvarende kompetencer, der arbejder med service og reparation af køretøjer. Det anbefales, at du i forvejen har gennemført og bestået AMU-kurset 42870 Sikkerhedshåndtering af el/hybriddrevne køretøjer, samt har et gyldigt KMO bevis.

Deltagerbetingelser

Se www.tradium.dk for de regelsæt, der findes for deltagerbetaling og tilmelding til kurset. Såfremt du er ledig, bør du være opmærksom på, at gennemførelsen af et kursus altid sker ifølge aftale mellem jobcenter og kursist.

Eksamen

Der er en praktisk prøve til uddannelsen.

Varighed

2dage

Undervisningstid

Mandag-fredag fra kl. 8:00 – 15:25, hvilket svarer til 37 timer/uge.

Kursussted

Jomfruløkken 27, 8930 Randers NØ

Yderligere information

Vibeke Brønshøj Nansen
Kursussekretær
tlf.: +4587118513
Email: vn@tradium.dk

170624

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
49820 Varmepumpeteknologi på El-Hybride køretøjer 2 dage
170624