Genererer pdf...

VOKSEN- OG EFTERUDDANNELSE

Transport af temperaturfølsomt gods

Lær at overvåge og vejlede under lastning og losning af lastbiler på kursus i Randers.

Mål

Efter gennemført uddannelse kan du gennem teori om godsets egenskaber, varetyper, hygiejne, kølekassens opbygning, miljøbestemmelser ved anvendelse af kølemidler og kølemaskinens ydeevne, overvåge og vejlede under lastning/losning og udføre transport af temperaturfølsomt gods.

Arbejdet omfatter temperaturkontrol på grundlag af egenkontrolprogrammets checklister, således at godset modtages, transporteres og afleveres i henhold til retningslinjer for normale og afvigende transporter. I arbejdet indgår eftersyn af kølemaskinen, kontrol af mærkning og godkendelser af kølemateriel, systematisk fejlfinding ved driftstop, nødreparation af kølemaskinen, afhjælpning af driftsforstyrrelser således at transportforholdene optimeres og deltageren bidrager til en dynamisk udvikling af egenkontrolprogrammerne.

KOMMENDE DATOER

Målgruppe

Chauffører med primært operative opgaver, administrative medarbejdere med primært opgaver inden for ordremodtagelse og planlægning, mellemledere som fx kørselsforvaltere og planlæggere, selvstændige vognmænd.

Deltagerbetingelser

Eksamen

Der er ingen eksamen.

Varighed

5dage

Undervisningstid

Kursussted

Blommevej 40, 8930 Randers NØ

Yderligere information

Pia Hornbæk Larsen
Kursussekretær
tlf.: +4587118512
Email: pila@tradium.dk

270424

Kursusudbud

NUMMER KURSUS NAVN VARIGHED
43960 Transport af temperaturfølsomt gods 5 dage
270424