Søg på tradium.dk

Brobygning

Handy Girls - kun for piger

Velkommen til brobygningsforløbet Handy Girls på de tekniske EUD og EUX uddannelser på Tradium. Få en oplevelse af erhvervsuddannelserne helt tæt på - kun for de handy piger.

 
 

Velkommen

På brobygningsforløbet Handy Girls kan du som pige prøve kræfter med fagene på de tekniske erhvervsuddannelser - helt uden drengenes indblanding. Du bliver præsenteret for de forskellige fag og får mulighed for at møde piger, der er i gang med en erhvervsuddannelse. De kan fortælle om fagene og om, hvad det indebærer at være pige i en mandeverden.

Læs mere om selve brobygningsforløbet nedenfor.

Venlig hilsen

GF1 EUD og EUX

 

Handy Girls brobygning

Find beskrivelser og praktiske oplysninger om brobygningsforløbet Handy Girls nedenfor.

Find info
 
 
Aktiv 21 Handy Girls
 

Formål


Formålet med brobygningen Handy Girls er, at du som pige kan få lov til at prøve kræfter med fagene på retningen TEK i ro og mag - uden drengenes indblanding. Denne brobygning er for dig, der har en nysgerrighed på håndværk, men mangler et grundlag for at træffe din beslutning om at gå i gang med en erhvervsuddannelse. I 3 dage bliver du præsenteret for forskellige retninger og får lov til at lave forskellige opgaver sammen med andre piger. Du vil møde andre piger, der allerede er i gang med en erhvervsuddannelse, og få mulighed for at spørge dem om alt, hvad der indebærer at være pige i en mandsdomineret verden.

Vi fortæller også om muligheden med at kombinere din erhvervsuddannelse med en EUX. Du finder også ud af, hvilke krav der stilles til dig, hvad forskellen er på uddannelserne og hvordan undervisningmiljøet er.

Bliver du så bidt af et håndværk, at du får lyst til at teste virkeligheden af ude på en arbejdsplads, tilbyder vi dig 2 dages erhvervsrettet praktik hos en lokal virksomhed. Så kan du med det samme få en fornemmelse af, hvordan en hverdag ser ud på en arbejdsplads.

Du skal vælge Handy Girls TEK, hvis du er nysgerrig på, om håndværksvejen er for dig - enten som EUD eller EUX elev.

 

Indhold

 

Covid-19 / Corona

 

Arbejdsform

 

Mødetid

 

Transport

 

Kantine

 

Øvrige informationer

 

Min/maks elever

 

Sted

Aktiv 19 Kontakt
 

Kontakt


EUD studie- og elevservice
Uddannelsessekretær
T  8710 0436    E  see@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C