Søg på tradium.dk

Voksen- og efteruddannelse

Tømrer

Efteruddannelseskurser i tømrerafdelingen giver en lang række kompetencer, som er anvendelige i tømrerfaget. Blandt kan nævnes rådgivning af både nybyggeri og om- og tilbygninger inkl. udarbejdelse af handlingsplaner, energirigtig isolering og øvrige energibesparelser, tilrettelæggelse af arbejdet ift. gældende regler om miljø og arbejdsmiljø samt opstilling af rullebukkestillads.

Kursist på værksted på tømreruddannelsen
 
 

Tømrerkurser

Gode værksteder, dejlige lokaler og dygtige undervisere

På Tradium tømrerafdeling vil du opleve undervisning på værksteder med de bedste maskiner i dejlige, lyse lokaler og gode teorilokaler med stor fleksibilitet. Alle lokaler er fuldt ud dækket af trådløst netværk.

Du vil desuden møde dygtige, faguddannede undervisere. Medarbejderne er fordelt på undervisere, værkstedsassistenter og en uddannelsesleder, og aldersspredningen favner vidt.

Gode værksteder

Vi disponerer over 2700 m2 værkstedsbygning, hvor du finder 4 store værksteder, et 400 m2 stort maskinværksted samt tilhørende foranstaltninger. Ved indgangen til værkstedsbygningen mødes du af et stort ankomstrum, hvor der bl.a. er en stor auditorietrappe med tilhørende undervisningslærred, projekter og lydanlæg.

Bygningen er transparent med masser af lysindfald, og med ca. 5,5 meter til loftet er der et stort volumen til rådighed, når der skal gennemføres forskellige undervisningssituationer og kursusafviklinger.

Alle værksteder har transportabelt el-værktøj af forskellig karakter, og med mange udsugningsstationer i værkstederne og udstyr hertil kan støvgener holdes på et minimalt niveau ift. arbejdsmiljø.

Fra alle værksteder er der adgang til maskinværkstedet, som rummer de mest gængse stationære maskiner, som findes inden for tømrerbranchen. Her gennemføres kursusafvikling i maskinbrug for afdelingens elever og udefra kommende kursister.

Dejlige teorilokaler

Teoriafsnittet på tømrerafdelingen på over 1400 m2 omfatter 5 store lokaler, som har stationære computere, samt et lokale uden. I alle lokaler er der tavler, projektor og højttalere til gennemførsel af undervisning.

Computerne er installeret med Office programmer og tegneprogrammet AutoCad.

Der kan printes fra alle computere i formaterne A3 og A4, og større udskrifter kan plottes.

To af teorilokalerne kan slås sammen for større fleksibilitet og klassekvotient. Desuden rummer bygningen flere mindre lokaler, som kan bruges i forbindelse med mødeaktivitet mm.

 

Information

Find kurser

Her kan du finde alle tømrerkurser med datoer i øjeblikket.

 

Planlagte kurser - Tømrer

Kursus navn

PDF

Startdato

Varighed

Tilmeld

 
1 dag
 
1 dag
 
5 dage
 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej