Søg på tradium.dk

Danske tapas

Lær at lave lækre tapas med inspiration fra det danske køkken og med brug af danske råvarer.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Tapas stammer fra det spanske køkken og bliver i dag i høj grad lavet med inspiration fra mange forskellige køkkener. Kom på kursus og lær at lave tapas inspireret af det danske køkken med sæsonens danske råvarer. Du lærer at lave nye og spændende tapas, der udvikler og forfiner gæsternes oplevelse af måltidet ved at anvende sensoriske redskaber som fx smag, duft og anretning.

Eksamen

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen.

Målgruppe

Medarbejdere, der arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Formål

Du kan komponere tapasretter, der er inspireret af det danske køkken og dets råvarer og den spanske tradition for tapas. Du kan planlægge og anrette tapas i passende portionsstørrelser til alle anledninger og anvende sensoriske redskaber til at udvikle og forfine måltidsoplevelsen. Du kan arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Vester Allé 26, 8900 Randers C
Pris:
kr. 416
Varighed:
0 dage
Ledige pladser:
 

Startdato:
22-04-2024

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset