Søg på tradium.dk

Introduktion til et brancheområde (F/I) HKR

 

Er du i arbejde?


Ja Nej
Kurset er for 2-sprogede elever. 40 dages introduktion til et brancheområde (KØKKEN OG RENGØRING): - Kendskab til det danske arbejdsmarked. - Fødevare hygiejne. - Tilberedningsmetoder. - Grundlæggende rengøringshygiejne og -ergonomi. - PC betjening. - Fagudtryk. - Fremstilling af mad til buffeter. - Rengøringsmidler og -metoder. - Rengøring af buffet områder. - Rengøring af køkken/restaurant områder. - Smørrebrød. - Takt og tone. - Desserter. - Fagudtryk. - Fremstilling af mad til tallerken anretning. - Fremstilling af mad til fad anretning. - Daglig rengøring. - Relevante emner opfriskes. Uddannelsen sigter mod, at deltagerne, der har dansk som andetsprog, bliver introduceret til at arbejde indenfor en branche. I dette tilfælde køkken og rengøring. De kan varetage enkelte jobfunktioner og har kendskab til det danske arbejdsmarked og fx arbejdspladskultur.

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset