Søg på tradium.dk

Smørrebrødskøkken - trin 1

Lær at arbejde med det klassiske danske smørrebrødskøkken og lave lækre og indbydende variationer af smørrebrød med forskellige salater, garniture og pynt.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

På kurset lærer du at fremstille forskellige typer klassiske smørrebrød med udgangspunkt i det klassiske danske smørrebrødskøkken. Du kommer til at arbejde med kolde og lune anretninger og lave salater, garniture og pynt. Du lærer desuden at arbejde med variationer ud fra viden om danske råvarer, råvaresammensætning, smag, konsistens og farver. Du får viden, så du kan arbejde efter de gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i forhold målet.

Der findes også et trin 2 af kurset, hvor du kan bygge videre på din viden og blive endnu dygtigere inden for smørrebrødskøkkenet.

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i formålet.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
Vester Alle 26, 8900 Randers C
Pris:
kr. 248
Varighed:
2 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset