Søg på tradium.dk

Smørrebrødskøkken - trin 2

Det smørrebrød trender er tilbage i ny og moderne udgave. Lær at lave dansk smørrebrød i nye fortolkninger og sammensætte et nyt og moderne smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

På kurset lærer du at fremstille smørrebrød, pålæg, garniture og pynt med et twist og i nye fortolkninger med udgangspunkt i det moderne smørrebrødskøkken. Mens du fremstiller maden, arbejder du med tilberedningsmetoder, emner og sæsonakuelle råvarer på nye måder. Efter kurset kan du på din arbejdsplads sammensætte et lækkert smørrebrødskort ud fra et givent sortiment og koncept.

Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer, der svarer til kurset Smørrebrødkøkken - trin 1 48828.

Målgruppe

Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i formålet.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset