Søg på tradium.dk

Metal

Svejs

Kom på kursus i Randers i svejsning. Tag de nødvendige certifikater på området og lær om arbejdsmiljø og sikkerhed.

Elev svejser på værksted på smedeuddannelsen
 
 

Hold dig opdateret inden for svejseområdet

I Tradiums svejseafdeling findes rig mulighed for dygtiggørelse indenfor alle svejseprocesser samt certifikater i samme. Du kan kort sagt erhverve dig de certifikater som er efterspurgt, og ofte nødvendige, for at arbejde indenfor metalområdet. Vi har svejseværksted i Randers. Foruden ovennævnte udbydes de obligatoriske sikkerhedskurser, ”arbejdsmiljø & sikkerhed” samt ”varmt arbejde”.

Åbent værksted

Deltagerne på åbent værksted i svejsning kommer med forskellige forudsætninger og ønsker til modulerne. Du arbejder i dit eget tempo efter din egen plan, som du lægger sammen med underviseren. Der er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra almindelig klasseundervisning. Du skal derfor også være indstillet på, at der stilles krav om, at du kan arbejde selvstændigt og har et vist ansvar for din egen læring.

Underviseren fungerer som konsulent og vejleder, når du har brug for det. Det er vores erfaring, at indlæringen sker mere effektivt, når der arbejdes aktivt med problemløsningen. Vi opfordrer derfor også deltagerne til at udveksle erfaringer og oplevelser omkring faget for at styrke indlæringen.

Certificering

Du kan opnå certificeringer, hvis du har et anerkendt svendebrev som eksempelvis pladesmed, VVS-montør, kleinsmed eller lignende.

 

Tradium tilbyder test- og kursuscenter med lasersvejsning

Se video
 
 

Information

Find kurser

Tilmeld dig
 

Planlagte kurser - Svejs

Kursus navn

PDF

Startdato

Varighed

Tilmeld

 
Variabel
 
Variabel
 
1 dag
 
1 dag
 
 

Se ikke-planlagte kurser

 

Er du i arbejde?


Ja Nej