Søg på tradium.dk

Automatisk pulverlakering

Lær at udføre forbehandling og automatisk pulverlakering.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til medarbejdere, der udfører industriel overfladebehandling og som i forvejen har taget epoxy-certifikat.

Særlige adgangskrav

Pulver trin 1 og 2 samt Epoxy bevis.

Mål

Efter kurset kan du selvstændigt udføre visuel indgangskontrol og vurdere komponentunderlag. På baggrund af behandlingsspecifikation kan deltageren udføre kemisk forbehandling i form af affedtning og fosfatering.

Du lærer at:

  • håndtere forskellige pulverlakker på en hensigtsmæssig måde.
  • påføre pulverlakker til den specificerede kvalitet og lagtykkelse på komplicerede emner ved hjælp af automatisk pulverlakeringsudstyr under iagttagelse af gældende miljø- og sikkerhedsbestemmelser.
  • ophænge emner i conveyersystemer på den mest hensigtsmæssige måde i forhold til at sikre stabilitet i ophænget samtidig med, at der sikres minimering af fejl i overfladebehandlingen.
  • udføre proces- og slutkontrol selvstændigt samt dokumentation af den udførte overfladebehandling.
  • udføre daglig vedligeholdelse af udstyr til automatisk pulverlakering.

Til sidst kan du på baggrund af kundekrav og gældende standarder selvstændigt udarbejde en behandlingsspecifikation for automatisk pulverlakering. 

I kurset indgår arbejde med epoxy-holdige pulvertyper, og det er derfor en forudsætning for deltagelse i kurset, at du har taget certifikatuddannelsen 43996 Personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater forinden.

Eksamen

Der udstedes uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat og erhvervet de kvalifikationer, der er indeholdt i målformuleringen.

 

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 13   E vn@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset