Søg på tradium.dk

Pulverlakering - avancerede teknikker

Lær at udføre indgangskontrol, forbehandling og pulverlakering som selvstændigt arbejde med krav om korrosionsbeskyttelse. Få viden om behandlingspecifikation, proces- og slutkontrol samt dokumentation.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Målgruppe

Uddannelsen henvender sig til medarbejdere, der udfører industriel pulverlakering med store korrosionskrav og som i forvejen har indgående kendskab til området og som minimum har erhvervet epoxy-certifikat.

Særlige adgangskrav

Epoxy-bevis samt øvrige pulverkurser (trin 1, 2 og 3) eller svendebrev inden for området.

Mål

På kurset lærer du selvstændigt at udføre følgende på baggrund af pulverleverandørens anbefalinger, kundens krav, behandlingsspecifikationer og gældende standarder som GBS og QQ og miljø- og sikkerhedsbestemmelser:

  • visuel indgangskontrol og vurdere komponentunderlag
  • kemisk eller mekanisk forbehandling i forhold til et eller flere lags pulverbelægning
  • langvarig korrosionsbeskyttelse med brug af nye pulvermaterialer som fx acrylpulver samt pulverprimere med eller uden zink
  • pulverlakering på komplicerede emner med forskellige pulvertyper
  • optimering af afdækning og ophængning af emner i conveyorsystemer både i forhold til driftsøkonomiske parametre og kvalitetskrav til det færdige produkt
  • proces- og slutkontrol samt dokumentation af den udførte pulverlakering
  • daglig vedligeholdelse af udstyr til manuel og automatisk pulverlakering

Du vil desuden lære at udarbejde en behandlingsspecifikation for pulverlakering med krav om avanceret korrosionsbeskyttelse ud fra kundekrav, gældende standarder og den enkelte pulverleverandørs forskrifter.

Eksamen

Der udstedes uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat og erhvervet de kvalifikationer, der er indeholdt i målformuleringen.

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 13   E vn@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset