Søg på tradium.dk

Vejgodstransport for buschauffører, Djursland

Lær at laste og føre køretøj og erhverv kørekort kategori C.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Mål

Efter kurset har du erhvervet kørekort kategori C jf. gældende myndighedskrav beskrevet i Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om undervisningsplan for køreuddannelsen til stor lastbil.

Du lærer at laste og føre køretøjet rationelt med hovedvægt på sikkerhed og anvende reglerne jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse om kvalifikationskrav til visse førere af køretøjer i vejtransport Bilag 1 pkt. 1.4 Stå for lastning af et køretøj under overholdelse af sikkerhedsforskrifterne og den korrekte brug af køretøjet, pkt. 2.2 for godstransportområdet, og pkt. 3.7 vejgodstransportens økonomiske kontekst og markedsorganisation.

Særlige adgangskrav

Deltageren har erhvervet CUB fra den grundlæggende kvalifikationsuddannelse som buschauffør.

Målgruppe

Personer, der ønsker beskæftigelse som chauffører inden for vejgodstransport med lastbil over 3.500 kg, og som inden uddannelsesstarten har erhvervet CUB fra den grundlæggende kvalifikationsuddannelse som buschauffør.

Eksamen

Der afholdes teoretisk og praktisk køreprøve til kategori C jf. Justitsministeriets regelsæt herfor, ligesom der afholdes teoretisk og praktisk prøve i de grundlæggende kvalifikationer efter Trafikstyrelsens regler på området.

Varighed

15 dage

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
AMU-Centervej 2, 8560 Kolind
Pris:
kr. 2010
Varighed:
0 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset