Søg på tradium.dk

Gaffeltruck, certifikat B - Djursland

Lær at føre og betjene forskellige typer af gaffeltrucks (eldrevne og gas-/dieseldrevne), en selvkørende gaffelstabler. Du får viden om forskellige opbygninger og udstyr efter gældende sikkerhedsbestemmelser ved transport af varierende godstyper, på ramper, reolgange, snævre rum og lagerhaller i overensstemmelse med færdselslovens krav.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Målgruppe

Deltagerne skal være fyldt 18 år og kunne fremvise enten et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest (Sundhedsstyrelsens blanket til helbredsmæssige oplysninger ved udstedelse af kørekort).

Indhold

Tag på certifikatkursus i gaffeltruck i Pederstrup på Djursland. På kurset lærer du at foretage en korrekt stuvning, optagning og afsætning af gods i forskellige højder i reoltyper, container og på lad. Du prøver også at udføre blokstabling og lærer at vælge egnet løfteudstyr og lastbærer.

Når du er færdig med kurset, kan du desuden udføre de eftersyn, som gaffeltruckføreren er ansvarlig for, og du har lært, hvor ofte gaffeltrucken skal efterses og vedligeholdes.

Du lærer at anvende leverandørens brugsanvisning i det daglige arbejde med gaffeltruck i forhold til at opnå det nødvendige kendskab til den/de konkrete maskine(r), der anvendes. Du vil også anvende viden om risici forbundet med at arbejde med gaffeltrucks og gaffelstablere, herunder gaffeltruckens/gaffelstablerens opbygning og sikkerhedsanordninger samt den beregnede anvendelse og anvendelsesbegrænsninger af de forskellige trucktyper.

Efter kurset vil du kunne aflæse forskellige typer belastningsdiagrammer på en sikker og forsvarlig måde, herunder vurdere byrdens vægt og tyngdepunktets placering samt vide, om byrden ligger stabilt, inden der løftes.

Du vil arbejde aktivt med eget arbejdsmiljø/ergonomi, elementær brandbekæmpelse og førstehjælp i forbindelse med at føre og betjene gaffeltrucks og gaffelstablere.

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Undervisningssted:    
AMU-Centervej 2, 8560 Kolind
Pris:
kr. 896
Varighed:
7 dage
Ledige pladser:
 

Vælg startdato:

Mødedatoer:
 

Tilmeld dig her

 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 74 88 02   E jsv@tradium.dk
A Amu-Centervej 2, 8560 Kolind
 

Fag til kurset