Søg på tradium.dk

Event

Kloge Hænder 2020

 
 
Udgivet 20. januar 2020
06
marts

Kl. 9.00-12.00

Har du et ønske om at skabe noget? Har du blik for kvalitet og det perfekte? Elsker du at forme og arbejde med metal? Har du et ønske om at gøre en forskel inden for industri, produktion, lager, transport eller auto? Vil du stå i spidsen for en hær af robotter? Eller drømmer du om at blive selvstændig? Så kan en erhvervsuddannelse inden for industrien være noget for dig.

Jobmessen Kloge Hænder er for dig, der går på grundforløbet på en erhvervsuddannelse og skal have en læreplads. Eller dig, der gerne vil høre om mulighederne i erhvervslivet. På Kloge Hænder kan du møde virksomhederne i Randers og omegn og høre om de forskellige faguddannelser.

Kom og mød din fremtid

50 virksomheder står klar med en læreplads til dig her i Randers og omegn. Kom frisk og mød dem og hør om de forskellige faguddannelser eller søg en læreplads hos dem på stedet.

Du vil bl.a. kunne høre om erhvervsuddannelserne overfladebehandler, smed, personmekaniker, industrioperatør, transport og logistik, hvor du kan tale med virksomhedskonsulenter og vejledere fra Tradium, der vil fortælle om mulighederne.

Tilmeld dig senest den 22. februar 2019 til rekrutteringskonsulent Simone Liljeqvist på jobformidling@randers.dk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte chef for UU Randers Morten Skivild på 2934 4933.

Messen foregår hos Saint-Gobain, Furvej 5, 8940 Randers NV.

Se invitation

Adresser
Furvej 6
8940 Randers
Danmark
 

Oplev messen sidste år

Se video