Søg på tradium.dk

Event

Naturvidenskabsfestival på HTX

 
 
Udgivet 26. september 2023
28-29
september

kl. 9.00-13.15

Vi vil gerne invitere til naturvidenskabsfestival på Tradium Htx torsdag og fredag i uge 39 (d. 28.-29. september).

Vores 2g elever arbejder i starten af ugen med at udvikle en række workshops, som vi gerne vil præsentere for jeres 8. klasses elever.

Arrangementet afholdes i htx-bygningen hvor vi starter med en kort velkomst kl. 9.00, I er dog velkomne fra kl. 8.30 og hvor I kan kigge på vores udstillinger i fællesrummet og sætte jeres tasker i lounge-området. Det er også i lounge- området I kan spise de medbragte madpakker.

Fra kl. 9.00-13.15 kan I opleve 2-3 workshop samt evt. et DNF Rally hvor eleverne dyster mod hinanden i små naturvidenskabelige og teknologiske opgaver.

Ekstraordinært har vi været så heldige, at Tradium HTX er blevet udtaget til at livestreame med Andreas Mogensen i et Inflight Call. En spændende mulighed i løbet af dagen.

Tilmeldingen foregår ved at sende en mail til Bettina Gjedde (bg@tradium.dk) med skole, antal elever, kontaktlærere, hvilken dag I ønsker at komme samt evt. ønsker til workshops (se beskrivelsen på næste side).

I starten af september sender vi jer et program for dagen med de workshops I er blevet tildelt.

Tilmeldingsfrist: 1. september

De seneste år har vi mødt stor interesse for arrangementet, og vi kan desværre være nødsaget til at takke nej til nogle af klasserne.

I er velkommen til at kontakte Anders Christian Mejer Kristensen på akr@tradium.dk for nærmere oplysninger.

Se også: https://www.facebook.com/tradiumhtx/

Adresser
Vester Alle 26
8900 Randers
Danmark