maj
Kl. 17.00
Eleverne fra Hotel, Køkken og Restaurant åbner restauranten og indbyder til en hyggelig aften. De har sammensat en dejlig forårsmenu.
Formålet med aftenen er at samle penge ind til de Danske Hospitalsklovne og deres store arbejde for syge børn på de danske hospitaler.
Som gæst vil du få serveret en 5 retters menu, hvor eleverne viser noget af det håndværk, de har lært igennem grundforløbet. Efter grundforløbet skal de ud og være fremtidens catere, kokke, tjenere og ernæringsassistenter. Derfor vil de gerne bruge aftenen på at vise deres færdigheder og kunnen, samtidig med at de støtter et godt formål - De Danske Hospitalsklovne.
MENU
Apetizers
Røget kartoffel med ristede løg
Vol au vent med hønsesalat
Bruchetta med tomat og hvidløg
Forret
Consommé Brunoise
Mellemret
Dampet hvid fisk med ramsløgsmayo og sprød fennikel
Crustade med rejer, æbler og spæde salater
Blinis med rogn, syrnet creme og rødløg
Hovedret
Unghane med souffléfars
Kartofler vendt i koldt smør og persille
Gulerod med top og grønne asparges
Saute af spidskål og forårsløg
Flødesauce
Dessert
Rabarberdrømme
Mousse, kage, kys og kompot
Pris pr. person: 225,- excl. drikkevarer
Tid og sted
Arrangementet foregår onsdag d. 22. maj 2019 kl. 17.00 i vores restaurant, Vester Allé, 8900 Randers C.
OBS
Drikkevarer kan købes på dagen. Vi tager ikke imod Dankort, men gerne mobile pay og kontanter.
Køb billetter8900 Randers
Danmark