Søg på tradium.dk

HTX - Teknisk Gymnasium

International, Innovation og Design

Vil du opleve verden og arbejde internationalt med innovative løsninger? Så er International, Innovation & Design lige noget for dig. Det er for dig, der vil arbejde med innovativ produktudvikling i virksomheder med afdelinger i udlandet.

HTX studerende laver forsøg i laboratorium
 
 

Innovation med globalt udsyn

Tilmeld dig nu

På International, Innovation & Design vil du komme til at bruge dine kompetencer i et internationalt perspektiv. Du vil komme til at arbejde med kreative og innovative løsninger på studieretningen, hvor du også er med til at udvikle nye bæredygtige produkter eller forbedre nuværende produktløsninger i samarbejde med virksomheder.

Studieretningen er derfor specielt for dig, der elsker at tænke kreativt og anderledes. Samtidig får du mulighed for at deltage i samarbejder med internationale virksomheder, hvor du er med til at bidrage til virksomhedernes produktudvikling.

 

Læs om studieretningen

 
 
Aktiv 17 International, Innovation og Design
 

Generelt


Generelt

Samarbejder i hele verden er i dag blevet en del af dagligdagen i mange virksomheder. På denne studieretning bliver du forberedt på en hverdag med relationer i udlandet. Derfor kommer du også på flere rejser i udlandet, og du vil forbedre dine sprogkompetencer ved at bruge dem til daglig på studieturene.

Fremtidens projekter

Når du arbejder på projekter, vil du komme til at arbejde med anderledes og kreativ produktudvikling, der kan bruges i praksis. Du vil blive stillet over for at skulle løse problemstillinger med en ny og bæredygtig vinkel. I dit samarbejde med virksomheder vil du skulle hjælpe dem med at udvikle videre på deres produkter med nye løsninger, der lever op til verdensmålene og den grønne omstilling.

Produktudviklingen vil desuden ske med brug af dine nye faglige kompetencer fra teknologi- og designfagene. Det vil sige, at du først laver en teoretisk løsning, som du derefter fører ud i livet med udvikling af en prototype, der testes af i det virkelige liv.

Verden står åben

Studieretningen giver adgang til mange forskellige uddannelser, hvor du bruger kreativ og innovativ tænkning sammen med viden om design og produktudvikling. Specielt for denne studieretning vil du efter en uddannelse som fx ingeniør eller arkitekt kunne rejse ud i verden og være klædt på til at tage arbejde i en international virksomhed.

Du vil blive motiveret til at tage job i danske virksomheder med globalt udsyn, hvor du fx ville skulle varetage internationale relationer og forstå samarbejdsmetoder på tværs af grænser, sprog og kulturer.

Læs mere om karrieremulighederne:

 

Studieretningsfag

Teknologi A

Design B

 

Studierejser

 

Fag

Aktiv 20 Praktisk
 

Tilmelding


Tilmeld dig på optagelse.dk

Tilmeld dig nu
Aktiv 19 Kontakt
 

Kontakt


Vejleder

Teknisk gymnasium
Lektor og studievejleder
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
Teknisk gymnasium
Lektor og studievejleder
T  8710 0473    E  jal@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
Nyheder

Rekordsøgning til Tradium Handelsgymnasiet

Se alle nyheder
Flere end sidste år har søgt ind på Tradiums ungdomsuddannelser
LÆS MERE
 
 
 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere?

Skriv dit navn og dine kontaktinformationer, samt eventuel kort besked - så kontakter vi dig.

Jeg accepterer betingelserne for Databehandling