Søg på tradium.dk

HTX - Teknisk Gymnasium

Media og Game Design

Drømmer du om virtual reality og interaktive medieoplevelser? På Media & Game Design bliver du forberedt til fremtidens arbejdsmarked. Vi arbejder med spil, design og spiludvikling. Du arbejder desuden kreativt med interaktive og sociale medier.

 
 

Kreativ med interaktive og sociale medier

Tilmeld dig nu

Denne studieretning henvender sig til dig, der er interesseret i digital kommunikation. Moderne it er det gennemgående medie.

Kreativitet og moderne medier er i centrum og fungerer som afsæt for opgaver og projekter.

 

Læs om studieretningen

 
 
Aktiv 31 Media og Game Design
 

Generelt


Generelt

I studieretningsfaget design B sættes der fokus på billeder, grafik og design, som det kommer til udtryk gennem mange forskellige medier: computerspil, websider, reklamer, informationsstandere eller mindre videoproduktioner.

Kommunikationsteknik er et spændende og bredt felt, og uanset om man udvikler computerspil, laver TV eller websider, er det afgørende, at man er i stand til at udforme kommunikationen i fohold til den givne målgruppe.

Kommunikationen skal tilpasses de målgrupper, den henvender sig til. Med kommunikationsteknik bliver du også i stand til at vurdere, hvordan du på en interessant måde kan arbejde med at formidle resultater fra spørgeskema- og markedsundersøgelser.

Specielt for studieretningsfagene

kommunikation/it A lærer du at analysere, forstå og designe digitale produkter. Du lærer grundbegreber om hjemmesidedesign, spildesign, kommunikationsteori, grafisk design, app-design og billed- og videoredigering. På hvert forløb skal du afprøve teorierne i praksis, så du kan lære at styre digitale designprocesser og lave dine egne computerspil, hjemmesider, grafiske designs, film eller informationskampagner.

Faget peger videre mod en lang række mellemlange eller lange videregående uddannelser inden for kommunikation, spildesign, oplevelsesdesign, grafisk design eller mediefag.

design B beskæftiger du dig med design og formgivning i bred forstand. Faget spænder bredt fra digitalt design til design af fx møbler eller indretning. Du vil i faget lære at forstå at analysere og forstå de tanker, der ligger bag alt fra design af logoer til møbler. Du vil også arbejde med en række af projekter, hvor du skal skabe dine egne designs som færdige produkter eller prototyper. Du skal desuden, at du kan sammentænke form, farver, funktion og materialer i forhold til produkt og målgruppe.

Fremtiden

Hvis du kunne tænke dig fx at læse informatik eller kommunikation eller komme ind på en af de mange medie- og spiludviklingsuddannelser - ja, så vil du få stor gavn af at have Media som studieretning.

Læs mere om karrieremulighederne:

 

Studieretningsfag

Kommunikation/it A

Design B

 

Fag

Aktiv 20 Praktisk
 

Tilmelding


Tilmeld dig på optagelse.dk

Tilmeld dig nu
Aktiv 19 Kontakt
 

Kontakt


Vejleder

Teknisk gymnasium
Lektor og studievejleder
M  4541 8801 14   T  8710 0429    E  oa@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
Teknisk gymnasium
Lektor og studievejleder
T  8710 0473    E  jal@tradium.dk
A  Vester Allé 26, 8900 Randers C
 
Nyheder

Stort engagement giver pris til underviser fra Tradium

Se alle nyheder
Klaus Møller Kristensen fra Tradium HTX har fået en undervisningspris.
LÆS MERE
 
 
 

Bliv kontaktet

Vil du vide mere?

Skriv dit navn og dine kontaktinformationer, samt eventuel kort besked - så kontakter vi dig.

Jeg accepterer betingelserne for Databehandling