Søg på tradium.dk

Event

Mød os på stand C2840

 
 
Udgivet 18. marts 2019
21-24
marts

Kl. 09-17

Skandinaviens største transportmesse slår dørene op på torsdag den 21. marts, og frem til og med lørdag den 23. marts kan du møde en transportbranche, som er trukket i festtøjet for at vise, hvad leverandører og organisationer kan udrette for branchen. Tradium er ingen undtagelse i den sammenhæng. Vi har for første gang vores egen stand og forventer, at rigtig mange gæster vil kigge forbi og få en snak om behov og muligheder for uddannelse og ikke mindst efteruddannelse.

”Vores fokus er på køretekniske kurser, hvor vi ved, at en køretur på baneanlægget på Ring Djursland gør en forskel for deltagerne. De fleste professionelle chauffører erkender, at man må øve sig, hvis man hver dag skal performe optimalt i trafikken,” siger konsulent Niels Erik Nielsen og fortsætter, ”På Tradium har vi netop gjort nogle erfaringer med uddannelse af de såkaldte ”Masterdrivere”. Chauffører for hvem, det er en del af arbejdet at få testet nye kolleger og få dem godt på plads i virksomheden. En uddannelse, som vi ser et stort behov for i branchen og som vi glæder til at præsentere for et større publikum.”

Tradium er vel nok Danmarks bedste køretekniske anlæg, og såfremt deltagerne ikke medbringer deres egne køretøjer, har Tradium en velfungerende flåde af moderne og relevante lastvogne og busser. Til at binde det hele sammen er der en række veluddannede og engagerede faglærere.

Vi mødes på torsdag, fredag eller lørdag – og vi glæder til at hilse på dig.

Kom og hør mere på transportmessen - læs mere på www.transportmessen.dk

Adresser
Vardevej 1
7400 Herning
Danmark