Søg på tradium.dk

Bliv Scrum Master med international certificering

AN Group A/S og Tradium Randers giver i fællesskab mulighed for at få titlen som Scrum Master med mulighed for internationalt certificering som Scrum Master igennem Scrum.org.

 
 

Lær at bruge Scrum som projektledelsesværktøj

Kurset er for alle der ønsker at kunne drive en Scrum proces, hvad enten det er som projektleder, udvikler eller bare for den almindelig interesserede i den agile tilgang til projektledelse. Kurset henvender sig til både det offentlige og det private og vil have en bred tilgang, hvor der vil være fokus på hvordan Scrum kan bruges som generelt projektledelsesværktøj.

Deltagerne vil blive introduceret til de essentielle elementer i Scrum og hvad det vil sige at have rollen som Scrum Master, igennem teoretiske oplæg kombineret med praktiske øvelser og underviserens erfaring med implementering af Scrum.

Efter kurset vil deltagerne kunne udbrede og kommunikere relevansen af Scrum, samt kunne initiere og arbejde med Scrum projekter i egen organisation.

Kurset er bygget op så deltagerne får et teoretisk indblik i de grundlæggende elementer i Scrum, og disse elementer bliver efterfølgende afprøvet i praktiske øvelser og spil. Ligeledes vil deltager efter de 2 dage være i stand til at tage en international certificering som Scrum Master ved Scrum.org.

Kursus indhold

Dag 1

Første dag introduceres Scrum begrebet og tilhørende processer. Ligeledes gives der også et indblik i de forskellige medarbejderroller og organisationsstruktur, der er forbundet med at arbejde efter Scrum princippet. Sidst på dagen trænes kursisterne i at estimere tid og planlægning igennem et spil Planning Poker.

Dag 2

Dag 2 har fokus på at give kursisterne indblik og træning i forskellige Scrum værktøjer, inden de skal afprøves i Scrum Lego spillet. Dagen afsluttes med at diskutere de udfordringer der er ved at implementer Scrum og hvilke resultater der kan opnås.

Praktiske Oplysninger

Undervisere 

Kursets underviser er Andreas Slavensky, der er Certified Scrum Master og Scrum Product Owner.

Pris

Kursus pris er Kr. 9.750,- per deltager. Pris er eksklusiv moms. Honoraret dækker frokost, morgen- og eftermiddagskaffe, samt 1 forsøg (100$) til certificeringstesten hos Scrum.org. Derudover dækker honoraret telefonisk "hot line" til din underviser.

Certificering

Du har mulighed for efterfølgende at tage den international anerkendte Scrum Master certificering igennem Scrum.org. Certificeringen foregår som en multiple choice test der kan tages når deltageren ønsker det.

Tid & Sted

D. 29/4 og d. 30/4 - Begge dage er undervisningen kl 9:00 - 16:00 og kurset afholdes ved Tradium, Blommevej 39 – 8930 Randers NØ

Yderligere information

For yderligere information og spørgsmål om kurset kontakt Andreas Slavensky AN GROUP A/S på T 2634 1030 eller asl@angroup.dk. For praktiske oplysninger kontakt Tradium Retail & Management på T 7011 1010.