Søg på tradium.dk

Befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer - delvis fjernundervisning

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Kom på kursus med delvis fjernundervisning. Lær at køre med passagerer med sygdom eller handicap i fx offentlige transportmidler både med hensyntagen til passager og egne arbejdsstillinger. Du vil også lære at reagere hensigtsmæssigt ved uheld eller ulykker og kunne alarmere fx brandslukningskøretøjer.

Formål

Efter kurset kan du med din viden om forskellige sygdomme og aldringssvækkelse, under hensyn til passagerernes særlige handicap og fokus på egne arbejdsstillinger, håndtere passagerer på en måde, som tager hensyn til deres psykiske og fysiske situation. På baggrund af sin viden om særlige passagerers behov for supplerende ilt, kan chaufføren befordre denne gruppe passagerer sikkert og professionelt.

Endelig lærer du at reagere hensigtsmæssigt i tilfælde af færdselsuheld / ulykker eller sygdom, foretage alarmering og evt. anvende almindeligt forekommende brandslukningsmateriel samt foretage evakuering fra fartøjet.

Dette kursus er BAB modul 2.

Form

Der er fjernundervisning på første undervisningsdag, men praktisk undervisning den sidste undervisningsdag, dvs. at der kræves fremmøde den sidste dag.

Målgruppe

Chauffører, der udfører befordring af sygdoms- og alderssvækkede passagerer i form af bl.a. offentlig servicetrafik (Flextrafik).

VIGTIGT: Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du altid kontakte kursussekretæren, der dog desværre KUN kan træffes på e-mail i øjeblikket. 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset