Søg på tradium.dk

Brød med surdej

Lær at bage rugbrød og brød med surdej ved hjælp af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Formål

Efter kurset kan du bage brød og rugbrød med surdej, mens du bruger din viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning. Du kan fremstille både store og små brød både med din egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning.

Du lærer desuden at inddrage din viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.

Målgruppe

Der er ingen særlige adgangskrav til kurset.

Eksamen

Der kan være prøve på uddannelsen.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset