Søg på tradium.dk

EMC - løsning af støjproblemer

Lær at foretage lokalisering og dæmpning af EMC problemer på elektronisk udstyr.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Målgruppe

Uddannelsen henvender til personer, der er eller har været beskæftiget inden for elektronikområdet. Deltagerens arbejdsområde kan være installation, service eller reparation af elektronisk udstyr, hvori der er konstateret eller der kan risikere at opstå EMC problemer. Deltageren kan også være beskæftige i en udviklingsafdeling, hvor der udvikles elektronisk udstyr, der er omfattet af EMC direktiverne.

Mål

Efter kurset kan du foretage lokalisering og dæmpning af støjproblemer fra forsyningsnettet ved at foretage måling af netkvaliteten, og du kan foretage diagnosticering og isolering af ledningskoblet støj, samt lokalisere og foretage afskærmning af feltbåret ind- og udstråling.

Derudover lærer du at udføre transientbeskyttelse af udstyr, samt lokalisere og foretage fejlretning af EMC problemer grundet korrosion, og du lærer at udvælge egnede EMC filtre og andre støj- og transientdæmpende komponenter til løsning af EMC problemer i elektronisk udstyr.

Du lærer også at anvende almindeligt forekommende EMC testudstyr til lokalisering af støjproblemer, samt til efterfølgende kontrol af den opnåede EMC immunitet i henhold til danske og internationale EMC direktiver og standarder. Du kan også kontrollere et udstyrs immunitet imod statisk elektricitet (ESD).

Eksamen

Uddannelsesbevis udstedes af uddannelsesstedet til de deltagere, som efter underviserens vurdering har gennemført uddannelsen med tilfredsstillende resultat.

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 13   E vn@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset