Søg på tradium.dk

Kalkulation i køkkenet - trin 2

Lær at beregne kost- og salgspriser på fx buffeter og hele menuer.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Formål

Efter kurset kan du beregne kost- og salgspriser på buffeter og hele menuer. Du lærer også at tilpasse priserne på enkeltretter og buffeter ved justering af råvarernes mængde og art. Ved kursusstart forudsættes det, at du har kompetencer svarende til 48822 Kalkulation i køkkenet - trin 1.

Målgruppe

Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Eksamen

Der kan være prøve på uddannelsen.





 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 12   E pila@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset