Søg på tradium.dk

L-aus, tavle og installation - fjernundervisning

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

Indhold

Kom på online kursus og lær om regler og retningslinjer ved arbejde på elektriske installationer og anlæg.

Formål

Efter kurset har du:

  • kendskab til regler og retningslinjer i Bekendtgørelsen om sikkerhed for udførelse og drift af elektriske installationer, bek. 1082 (Installationsbekendtgørelsen).
  • kendskab til European Standard, Drift af elektriske installationer og elektriske anlæg (DS/EN 50110-1) vedrørende arbejde på elektriske installationer og anlæg.

Derudover kan du anvende denne viden til at arbejde sikkert på elektriske installationer og anlæg (lavspænding og ekstra lav spænding (ELV)) samt vurdere risiko for stød og forbrænding, herunder også kortslutningsniveau. Du kan desuden vælge værnemidler, måleinstrumenter og værktøjer, der er egnede til at udføre arbejde på spændingsførende elektriske installationer og anlæg (lavspænding og ELV). Du kan også udføre livreddende førstehjælp samt førstehjælp ved forbrændinger i relation til DS/EN 50110-1. Til sidst har du også kendskab til brandbekæmpelse ved brand i elektriske installationer i relation til DS/EN 50110-1.

Form

Undervisningen foregår som online kurser på fjernundervisning.

Målgruppe

Uddannelsen retter sig mod personer med en elektrikeruddannelse eller lignende kompetencer, der i deres job har brug for at arbejde på installationer under spænding. Gennemgangen af teorien er ajourførende, så det forudsættes, at man har gennemført "Arbejde på eller nær spænding - introduktion" eller har tilsvarende kompetencer.

VIGTIGT: Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du altid kontakte kursussekretæren, der dog desværre KUN kan træffes på e-mail i øjeblikket. 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 13   E vn@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset