Søg på tradium.dk

LED-belysning og vedligehold

Få et indgående kendskab til installation og vedligehold af fremtidens lyskilder.

 
 

Er du i arbejde?


Ja Nej

På dette kursus lærer du om LED-belysning, herunder hvordan man opnår størst mulig komfort ved mindst muligt energiforbrug. Du vil efter kurset kunne foretage installation af LED-belysning og kende til de forskellige komponenter der indgår i forbindelse med LED-belysning. Vil du gerne have kendskab til LED-belysnings opbygning og funktioner. Så bliv klogere på LED-belysning, og deltag på dette kursus.

Målgruppe

Kurset retter sig mod elektrikere, eller personer som arbejder med rådgivning og som ønsker at få deres kompetencer vedr. LED belysning styrket.

Mål

Med udgangspunkt i gældende normer og regler har deltageren kendskab til forskellige typer LED belysningskilder og forskellige typer sokler. Deltageren har kendskab til LED-belysningskilders opbygning og virkemåde, forsyning til LED enheden(Driveren) herunder dimensionering af installationen og installation og mærkning af armatur Deltageren kan installere LED enheder (Drivere) og LED armaturer. Deltageren forstår LED teknologien i forhold til nuværende lyskilder, herunder hvor LED har sin optimale anvendelse og økonomien LM/W i forbindelse med LED, og udskiftning til LED efter andre belysningskilder. Endvidere har deltageren kendskab til farvegengivelse/ Ra-værdier og dæmpning af LED lyskilde.

 
 

Tilmeld dig forløbet


Ledige hold


Kontakt os for oprettelse
 

Kontakt


Kursussekretær
T 87 11 85 13   E vn@tradium.dk
A Blommevej 40, 8930 Randers NØ
 

Fag til kurset